BONETA MEDICALA DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: “alb” Elasticul este cusut astfel încât, produsul sa fie etans, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
BONETA DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: alb Elasticul este cusut astfel încât, produsul sa fie etans, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
COMBINEZON DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA Asigura protectia intregului corp. Gluga ermetica, stransa cu banda elastica protejeaza capul fara a provoca compresia. Elasticul de la glugă, manșete și glezna este cusut astfel încât, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Combinezonul este prevazut cu fermoar in partea superioara, pentru a face imbracarea mai facila. MATERIAL IMPERMEABIL-polipropilena- TNT 100% DENSITATE: 40gr/mp CULOARE: “Alb” PRODUS AVIZAT de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
HALAT DE PROTECȚIE MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: alb ÎNCHIDEREA se realizează cu un cordon petrecut astfel încât, produsul sa fie cambrat,sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
HALAT DE PROTECȚIE MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: “light blue” ÎNCHIDEREA se realizează cu un cordon petrecut astfel încât, produsul sa fie cambrat,sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020. Livrare in 1-5 zile lucratoare!