BONETA MEDICALA DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: “alb” Elasticul este cusut astfel încât, produsul sa fie etans, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
Combinezon de protecție
85,00 lei 55,00 lei
COMBINEZON DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA Asigura protectia intregului corp. Gluga ermetica, stransa cu banda elastica protejeaza capul fara a provoca compresia. Elasticul de la glugă, manșete și glezna este cusut astfel încât, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Combinezonul este prevazut cu fermoar in partea superioara, pentru a face imbracarea mai facila. MATERIAL IMPERMEABIL-polipropilena- TNT 100% DENSITATE: 40gr/mp CULOARE: “Alb” PRODUS AVIZAT de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
HALAT DE PROTECȚIE MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: alb ÎNCHIDEREA se realizează cu un cordon petrecut astfel încât, produsul sa fie cambrat,sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
HALAT DE PROTECȚIE MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: “light blue” ÎNCHIDEREA se realizează cu un cordon petrecut astfel încât, produsul sa fie cambrat,sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020. Livrare in 1-5 zile lucratoare!
Mastile de protectie KN95 - FFp2 sunt concepute pentru a proteja utilizatorul cu cel mai inalt grad de eficienta de: bacterii, praf si polen - 100%, iar impotriva virusurilor si coronavirusurilor - peste 95%. Este foarte important de retinut ca aceste standarde specifica doar procentul minim de particule filtrate. Astfel, masca de tip KN95 - FFP2 va filtra cel putin 95% din particulele cu diametrul de 0,3 microni sau mai mare, dar, in practica, va filtra undeva intre 95% si 99%. De asemenea, un alt mare avantaj al acestor masti este ca ofera protectie si pentru particulele PM2.5 pe care, din pacate, le intalnim cam peste tot in zonele poluate si care sunt extrem de daunatoare.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
Valva faciliteaza expirarea aerului. Acest lucru le face mai confortabile de purtat si duce la eliminarea umiditatii din interiorul mastii, insa gradul de eficienta impotriva virusurilor este acelasi ca si la mastile fara valva/filtru. Mastile sunt fabricate din cinci straturi independente, netesute, care ofera o filtrare foarte eficienta:
 • un strat netesut de polipropilena
 • un strat realizat din filtru de carbon activ
 • un strat filtrant BFE95 care are rolul de a bloca microbii si substantele sub forma de mici particule
 • un strat moale din bumbac
 • un strat dermofil, netesut, de polipropilena
Nu va recomandam sa spalati aceste masti. Grad de protectie FFP2 / KN95. Mastile sunt realizate in conformitate cu standardul CE - EN149:2001. Mod de utilizare:
 • masca se poarta cu barbia, gura si nasul acoperite, cu partile laterale ale mastii cat mai bine lipite de obraji
 • utilizarea mastilor nu este permisa in medii cu impuritati ce nu pot fi filtrate sau lipsite de oxigen
 • pentru o protectie cat mai buna, masca de protectie trebuie sa se potrivesca in mod corespunzator fetei utilizatorului
 • parul facial, prins intre masca si suprafata fetei, poate afecta in mod negativ protectia corespunzatoare a fetei
 • indepartati si inlocuiti imediat masca in cazul deteriorarii acesteia.
Dimensiuni:
 • Grosime: 3 mm
 • Inaltime: 110 mm
 • Latime: 150 mm
 • Greutate: 13 g
HALAT DE PROTECȚIE MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: “light blue”, “green” ÎNCHIDEREA se realizează cu un cordon petrecut astfel încât, produsul sa fie cambrat,sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
BONETA DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: alb Elasticul este cusut astfel încât, produsul sa fie etans, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!