Cine suntem

Echipa ESA-Med a luat nastere intr-un moment de criza in care echipamentele si consumabilele medicale erau mai necesare ca niciodata. Pandemia de COVID-19 ne-a facut sa realizam cat de importanti suntem, iar in mai putin de 2 luni am marit efectivul atelierului la 50 de persoane si am pivotat un business care era departe de misiunea noastra de acum – sa facem bine prin confectionarea de consumabile si echipamente medicale premium. Am obitinut toate aprobarile necesare pentru a aduce la clientii noasti produse de cea mai buna calitate.

Misiunea noastra. Cand am plecat la drum, ne-am gandit ca misiunea noastra este de a fi aici pentru linia intai – pentru medici, asistenti si personal din spitale. Intre timp, avand in vedere contextul dat, siguranta oamenilor a devenit prioritatea noastra, iar acum ne-am facut un scop din a aduce echipamentele de protectie exact acolo unde este nevoie.

Viziunea noastra. Ne dorim sa ne dezvoltam astfel incat sa aducem o gama cat mai larga de echipamente de protectie si sa oferim cele mai bune variante de consumabile medicale atat pentru cabinete si spitale, cat si pentru alte tipuri de business-uri unde este nevoie de noi.

Valorile noastre. Suntem dedicati, seriosi si punem intotdeauna pret pe calitate.

De ce noi

1
Oameni dedicati
1
Clienti mari multumiti
1
Certificari de calitate

Suntem aici pentru voi!

Ne puteti contacta pe adresa de email contact@esa-med.ro sau la numarul de telefon 0754452237.