BONETA MEDICALA DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut cu aditiv hidrofob ( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: “alb” Elasticul este cusut astfel încât, produsul sa fie etans, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
BONETA DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA MATERIAL: polipropilena- TNT-material netesut( material tratat împotriva bacteriilor și prafului) DENSITATE: 30gr/mp CULOARE: alb Elasticul este cusut astfel încât, produsul sa fie etans, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Produs avizat de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!
COMBINEZON DE PROTECȚIE DE UNICA FOLOSINTA Asigura protectia intregului corp. Gluga ermetica, stransa cu banda elastica protejeaza capul fara a provoca compresia. Elasticul de la glugă, manșete și glezna este cusut astfel încât, sa ofere protecție, confort dar și lejeritate in mișcare. Combinezonul este prevazut cu fermoar in partea superioara, pentru a face imbracarea mai facila. MATERIAL IMPERMEABIL-polipropilena- TNT 100% DENSITATE: 40gr/mp CULOARE: “Alb” PRODUS AVIZAT de Ministerul Sanatatii prin Certificat de Inregistrare a Dispozitivelor Medicale nr.RO_I_291_719 din 01.04.2020.
Livrare in 1-5 zile lucratoare!

Cine suntem?

Suntem aici din dorinta de a sprijini medicii si asistentii din Romania. Echipa ESA-Med lucreaza zi de zi pentru a oferi echipamente in spitale, cabinete medicale si farmacii. Confectionam echipamente medicale de cea mai buna calitate, cu promptitudine si dedicare.

DAM TOTUL PENTRU LINIA INTAI!

De ce să ne alegi

Ne-am dedicat intreaga echipa productiei de echipamente pentru protectie medicala completa: masti, bonete, viziere, halate si combinezoane de protectie. Suntem o echipa de peste 50 de oameni care se ocupa de toate etapele pregatirii si livrarii unui produs impecabil in cele mai sigure si igienice conditii, exact acolo unde este nevoie de ele.
Utilizam polipropilena TNT (material 100% impermeabil) si aditiv hidrofob pentru a asigura cea mai buna protectie impotriva virusurilor. In plus, oferim produse confortabile care nu impiedica persoanele care le utilizeaza sa se desfasoare natural.
Pentru ca ne place sa fim profesionisti, ne-am decis sa oferim protectie completa prin echipamente de cea mai buna calitate. Confectionam in atelierele ESA-Med toate elementele pentru un echipament de protectie complet: de la masti, la manusi, halate, viziere si combinezoane.

Contacteaza-ne:

    Testimoniale

    Produse de calitate, livrate la timp. Recomandam!

    Devotati si rezilienti, ne-au ajutat cand am avut nevoie si au fost foarte prompti.

    Tot ce am comandat a fost livrat la timp, exact atunci cand aveam cea mai mare nevoie. Ne-au ajutat sa trecem peste o perioada foarte grea. Multumim!

    Echipamente de calitate, livrare prompta in cele mai grele momente. Recomandam!